Vepřové
Do 2 hodin
Střední
Hlavní jídlo
Party
Trhané vepřové v černém pivě
Twitter E-mail Sdílet

Co budeme potřebovat?

Příprava

V hrnci rozpalte olej a osolené a opepřené maso vcelku zprudka ze všech stran opečte. Posypte lžičkou papriky a drceného kmínu, zalejte černým pivem (začněte s 250 ml a postupně podle potřeby přidávejte) a nechte pod pokličkou zvolna vařit 2,5 až 3 hodiny, dokud není maso úplně měkké. Občas zkontrolujte a dolejte pivo.

Uvařené maso vyndejte a do zbytku tekutiny vmíchejte cukr a kečup. Dvěma vidličkami roztrhejte plec na vlákna a v misce smíchejte s omáčkou (nemusíte použít všechnu, má poměrně výraznou chuť). Masem naplňte třeba ciabatty a doplňte salátem.

Komentáře