Ryby
Do 1 hodiny
Nízká
Předkrm
Party
Tatarák z lososa
Twitter E-mail Sdílet

Co budeme potřebovat?

Příprava

Lososa naškrábeme špičkou ostrého nože. Vzniknou-li nám hrubší kousky, ještě je můžeme posekat. Poté lososa vložíme do mísy, kde ho budeme míchat. Cibuli si nakrájíme opravdu najemno. Vychází to na cca jeden filet půlku malé cibulky (žluté i červené) a dáváme půlku půlky z každé pro start.

Potom opatrně přidáme hořčici cca kávovou lžičku od každé. Podle množství. Osolíme, opepříme. Poté vidličkou mícháme do té doby, než to má pěknou konzistenci. Ve finále ještě zakápnout citronem nebo limetkou, promíchat, doladit chutě a je hotovo.

Na závěr už stačí jenom připravit bílé pečivo. Toast v toastovači nebo bagetku v troubě.

Komentáře