Hovězí
Do 2 hodin
Střední
Hlavní jídlo
Vánoce
Hovězí s wasabi majonézou
Twitter E-mail Sdílet

Co budeme potřebovat?

  • 800 g hovězího steaku
  • 5 stroužků česneku
  • 6 lžic slunečnicového oleje
  • MAJOLKA® wasabi
  • kousek zázvoru, šťáva z limetky

Příprava

V hmoždíři utřete česnek se zázvorem,limetkovou šťávou a olejem. Osolte a opepřete. Do marinády vložte maso,překryjte potravinářskou fólií a nechte minimálně hodinu odpočinout v chladu.Maso vyjměte, osušte papírovou utěrkou a vcelku vložte do rozpálené grilovací pánve. Opékejte z každé strany 3–4 minuty.Ještě horké maso vložte do alobalu a nechte pár minut dojít v t roubě vyhřáténa 180 °C. Před podáváním nechte maso10 minut odležet a potom nakrájejte ostrýmnožem tenké plátky. Podávejte s Majolkou wasabi a plátky limetky.

Komentáře