Kečup se vyrábí z rajčatového zahuštěného protlaku smícháním homogenizováním s vodou, kořením a dalšími ingrediencemi dle vlastních receptur (sladký, ostrý, spod.). Konzervován je tepelnou sterilací nebo chemicky. Je to řídce kašovitá, jemná, červená až hnědočervená tekutina.


  • - svěží
  • - bohatá a plná chuť

K dostání v balení sáček - 20 g (karton po 100 ks a 40 ks), 1400 ml PET, plast 5 kg

Podmínky skladování: 1°C - 25°C

 

Složení

pitná voda, rajčatový protlak (22%), cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, stabilizátor karboxymethylcelulóza, koření, konzerant sorban draselný

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota 468 kJ/112 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy 25,8 g
z toho cukry 20 g
Bílkoviny 1 g 
Sůl 2,4 g